SommarLukkan

SommarLukkan 2017

Vi kommer tyvärr inte att hålla något sommarläger i år.

Vill du spela teater, dansa, sjunga och ha roligt under en vecka i sommar?

Då är SommarLukkan något för dig! Varje sommar anordnar Lukkan ett härligt sommarläger på Idala Föreningsgård i Veberöd där vi sover, äter, har kul, och såklart – spelar teater! Gården är lugn och trygg med härliga gräsmattor och djur. Alla är välkomna, oavsett om du spelat teater i flera år eller vill prova på. Kanske har du en kompis som är nyfiken på teater?

Vad gör man på SommarLukkan?

Du kommer att få spela teater, dansa, sjunga och mycket mer. Alla är välkomna, nybörjare som avancerade. Lektioner och manus anpassas efter deltagarna. Vi har mycket duktiga ledare som tar hand om allt.

Hur går SommarLukkan till?

Deltagarna anländer på måndag förmiddag. Efter en kort info åker föräldrarna hem. Alla sover och äter god mat på gården. Vi börjar alltid med att lära känna varandra innan vi därefter har teaterlekar, danslektioner och lite senare även manusarbete. På lördagen är det dags för föreställning vilket antingen sker på gården eller ute i Lund, beroende på ålder och väder.

Pris

Kursavgift är 2 800 kr. Mat och boende ingår i kursavgiften. Är du inte medlem i Lukkan/Aktiv Ungdom tillkommer en medlemsavgift om 100 kr.

Hur anmäler jag mig?

Anmäl dig genom att maila till info(at)lukkan.se och ange då personuppgifter (namn, adress, telefon och personnummer).