16 sep

Sökes: Administratör till LUKKAN

Hej blivande kollega! 

Teater LUKKAN söker nu en entusiastisk och energisk administratör att hjälpa vår ideella styrelse på timmar. Vi söker någon som brinner för teater och ungdomskultur och som inte drar sig för att använda varken email eller excel. Eftersom en stor del av jobbet är att kommunicera via mail, så är det viktigt att man är bra på att uttrycka sig skriftligt.

LUKKAN:s kursverksamhet består främst av teaterkurser för barn och unga, men vi har även en skapargrupp och en nystartad musikalgrupp. Förutom höst-och vårtermin så erbjuder vi också sommar-och höstläger samt externa samarbetesprojekt såsom Augustiprojektet varje år. Detta innebär att arbetsbelastningen fluktuerar över året. Arbetsuppgifter är varierande och består bland annat av följande:

  • Hantera anmälan till våra kurser: öppna anmälan i tid, ta emot anmälningar, kommunicera med föräldrarna, skicka ut fakturor etc
  • Bokning av verksamhetslokaler, lägerlokaler och scener
  • Ansvara för kommunikation med ABF, Lunds Kommun och Aktiv ungdom
  • Hantera info mail: svara på frågor, skicka info till medlemmar och ledare, föra viktig information till styrelsen mm

Vår bästa gissning är att detta tar ca 250-300 timmar per år men eftersom det rör sig om timanställning, så får man betalt per arbetad timme. 

Om detta låter intressant, skicka CV och personligt brev till info@lukkan.se senast 16/10. Vi ser mycket fram emot att möta dig!