Våra Kurser

Vårterminen 2024

Vårterminen 2024 startar från och med söndag 28/1 och respektive kurs startar upp på efterföljande veckodag utifrån schemat nedan.

L1 – L12
Teatergrupperna har lektion en gång i veckan där vi leker, genomför övningar och spelar teater tillsammans. Grupperna anpassas efter vad deltagarna är intresserade av och vill göra och lära sig under terminen.
Pris: 1.300 kr/termin + 100 kr/år i medlemsavgift.

LS
LUKKANs skapargrupp riktar sig till alla födda 2010 och tidigare som tycker det är roligt att skapa rekvisita till teater! LS målar, skulpterar, bygger samt jobbar med olika material som kan bli aktuella inom ramen för kuliss och rekvisita. Vi ses en gång i veckan och under 2 timmar så hjälps vi åt att skapa den rekvisita LUKKANs teatergrupper behöver till terminens föreställningar. Välkomna alla skaparfans!
Pris: 1000 kr/termin + 100 kr/år i medlemsavgift.

Anmälan till grupperna görs Här

Faktura kommer i samband med bekräftelse på att du fått en plats i en av våra kurser. Medlemsavgiften betalas en gång per år och inkluderar en försäkring hos Aktiv Ungdom.

Prova på teater?
Om man vill komma och prova på att vara med på en lektion måste man maila i förväg till info@lukkan.se och fråga om det finns möjlighet! Ni behöver dock alltid göra en anmälan här: https://lukkan.se/anmalan/

Läs mer via dessa länkar