Våra Kurser

Höstterminen 2021

 

L1 – L10
Teatergrupperna har lektion en gång i veckan där vi leker, genomför övningar och spelar teater tillsammans. Grupperna anpassas efter vad deltagarna är intresserade av och vill göra och lära sig under terminen.

I LUKKANs äldre grupper, L9 och L10, får deltagare och ledare ofta friare tyglar att arbeta med teaterform och produktion under läsåret. Detta system ersätter LUKKANs tidigare ”LG”-system. 

Pris: 1.200 kr/termin + 100 kr/år i medlemsavgift.

LS
LUKKANs skapargrupp riktar sig till alla födda 2008 och tidigare som tycker det är roligt att skapa rekvisita till teater! LS målar, skulpterar, bygger samt jobbar med olika material som kan bli aktuella inom ramen för kuliss och rekvisita. Vi ses en gång i veckan och under 2 timmar så hjälps vi åt att skapa den rekvisita LUKKANs teatergrupper behöver till terminens föreställningar. Välkomna alla skaparfans!
Pris: 900 kr/termin + 100 kr/år i medlemsavgift.

Anmälan till grupperna görs Här

Höstterminen 2021 omfattar 14 träffar om 2 timmar. I priset ingår även föreställningstillfället.

Faktura kommer i samband med bekräftelse på att du fått en plats i en av våra kurser. Medlemsavgiften betalas en gång per år och inkluderar en försäkring hos Aktiv Ungdom.

Prova på teater?
Om man vill komma och prova på att vara med på en lektion måste man maila i förväg till ledaren för gruppen och fråga om det finns möjlighet!
Ledarnas mailadresser finns här

Läs mer via dessa länkar