Våra Kurser

Höstterminen 2024

Preliminärt schema för höstterminen 2024. Grupper kan läggas till, ledare kan ändras och grupper kan behöva slås ihop beroende på antal anmälda deltagare.

L1 – L12
Teatergrupperna har lektion en gång i veckan där vi leker, genomför övningar och spelar teater tillsammans. Grupperna anpassas efter vad deltagarna är intresserade av och vill göra och lära sig under terminen.
Pris: 1.300 kr/termin + 100 kr/år i medlemsavgift.

LS
LUKKANs skapargrupp riktar sig till alla födda 2010 och tidigare som tycker det är roligt att skapa rekvisita till teater! LS målar, skulpterar, bygger samt jobbar med olika material, inom ramen för kuliss och rekvisita. Vi ses en gång i veckan och under 2 timmar hjälps vi åt att skapa den rekvisita LUKKANs teatergrupper behöver till terminens föreställningar. Välkomna alla skaparfans!
Pris: 1000 kr/termin + 100 kr/år i medlemsavgift.

Anmälan till grupperna görs Här

Faktura kommer i samband med bekräftelse på att du fått en plats i en av våra kurser. Medlemsavgiften betalas en gång per år och inkluderar en försäkring hos Aktiv Ungdom.

Prova på teater?
Hos LUKKAN är alla välkomna att prova på teater! Är du nyfiken och vill prova att vara med på en lektion, mejla till info@lukkan.se så berättar vi mer.

Läs mer via dessa länkar