Schema HT2020

 

L1 – L8
Teatergrupperna har lektion en gång i veckan där vi leker, genomför övningar och spelar teater tillsammans. Grupperna anpassas efter vad deltagarna är intresserade av och vill göra och lära sig under terminen.
Pris: 1.200 kr/termin + 100 kr/år i medlemsavgift.
Plats: Danssalen, bottenplan på Studiefrämjandet, Fabriksgatan 2A i Lund

LG
LUKKANs gymnasiegrupp riktar sig till gymnasieelever, alltså deltagare födda 02 – 04. I denna grupp arbetar deltagarna i samarbete med ledaren med en teateruppsättning under ett helt läsår. Om du går på gymnasiet men är född ett annat år får du gärna skriva det under övriga frågor i anmälan.
Pris: 1.200 kr/termin + 100 kr/år i medlemsavgift.
Plats: Danssalen, bottenplan på Studiefrämjandet, Fabriksgatan 2A i Lund

LS
LUKKANs skapargrupp riktar sig till alla födda 2007 och tidigare som tycker det är roligt att skapa rekvisita till teater! LS kommer få måla, skulptera, bygga samt jobba med olika material som kan bli aktuella inom ramen för kuliss och rekvisita. Vi ses en gång i veckan och hjälps åt att skapa den rekvisita LUKKANs teatergrupper behöver till terminens föreställningar. Välkomna alla skaparfans!
Pris: 900 kr/termin + 100 kr/år  i medlemsavgift.
Plats: Sal 5, våning 2 på Studiefrämjandet, Fabriksgatan 2A i Lund. 

Anmälan för höstterminen öppnar 1/6 för medlemmar och 15/6 för alla. Anmälan görs här

Priser för Höstterminen hittar ni här

Lokal: Studiefrämjandet, Fabriksgatan 2 i Lund. Hitta hit!

Om man vill komma och prova på att vara med på en lektion måste man maila i förväg till ledaren för gruppen och fråga om det finns möjlighet!