Våra Kurser

HÖSTTERMINEN 2024

Vi håller just nu på att uppdatera och spika schemat inför höstterminen. Vi har ju en helt ny Musikalgrupp som börjar till hösten, vilket har gjort att det krävs vissa omläggningar i schemat. Vi återkommer snart med ny info och uppdaterat schema. Under tiden kan du hitta mer information om vårt kursutbud, genom att scrolla ner på sidan: Teatergrupperna, Skapargruppen och Musikalgruppen!

VÅRA KURSER

LUKKAN 0 (L0) till LUKKAN 12 (L12)

Teatergrupperna har lektion en gång i veckan där vi leker, improviserar, gör övningar och spelar teater tillsammans. Här finns en kurser för alla åldrar: L0 är gruppen som riktar sig till våra allra yngsta teatertalanger (2015-2016), och sedan går det uppåt, ända till L12, för ungdomar födda mellan 2004-2006. Innehållet under terminen anpassas efter deltagarnas intressen och önskemål, och våra fantastiska ledare fångar gruppdynamiken och ser till att alla får chans att vidareutvecklas utifrån sina förutsättningar.
Pris: 1.300 SEK/termin + 100 SEK/år i medlemsavgift.

LUKKAN:s SKAPARGRUPP (LS)
LUKKAN:s skapargrupp riktar sig till alla födda innan år 2010 och som tycker det är roligt att skapa rekvisita till teater! LS målar, skulpterar, bygger samt jobbar med olika material, inom ramen för kuliss och rekvisita. Vi ses en gång i veckan och under 2 timmar hjälps vi åt att skapa den rekvisita LUKKAN:s teatergrupper behöver till terminens föreställningar. Välkomna alla skaparfans!
Pris: 1000 SEK/termin + 100 SEK/år i medlemsavgift.

NYHET: LUKKAN:s MUSIKALGRUPP (LM)
Teater LUKKAN slår nu stolt upp dörrarna till vår helt nya musikalgrupp, som startar höstterminen 2024. Kursen riktar sig till dig som är mellan 13-15 år och som har rytmen i blodet (och om du inte har det ännu, så lovar vi att du kommer att få det, efter bara några få veckor…!). Under ett års tid kommer vi att dansa, sjunga och spela massa teater, och avsluta med en färgsprakande föreställning våren 2025. Gruppen träffas torsdagar mellan 17.00-19.00 (ovanstående schema kommer att uppdateras). Ledare Linn återkommer med mer information när kursstart närmar sig. Välkomna alla musikalfantaster!

Pris: 1.300 SEK/termin + 100 SEK/år i medlemsavgift.

ANMÄLAN TILL SAMTLIGA GRUPPER GÖRS HÄR

Faktura kommer i samband med bekräftelse på att du fått en plats i en av våra kurser. Medlemsavgiften betalas en gång per år och inkluderar en försäkring hos Aktiv Ungdom.

PROVA PÅ TEATER?
Hos Teater LUKKAN är alla självklart välkomna att prova på teater! Om du är du nyfiken och vill önskar vara med på en lektion, skicka ett mejl till info@lukkan.se så hittar vi ett tillfälle som passar.