Schema och priser

Vårterminen 2021

 

L1 – L9
Teatergrupperna har lektion en gång i veckan där vi leker, genomför övningar och spelar teater tillsammans. Grupperna anpassas efter vad deltagarna är intresserade av och vill göra och lära sig under terminen.
Pris: 1.200 kr/termin + 100 kr/år i medlemsavgift.

LG
LUKKANs gymnasiegrupp riktar sig till gymnasieelever, alltså deltagare födda 02 – 04. I denna grupp arbetar deltagarna i samarbete med ledaren med en teateruppsättning under ett helt läsår. Om du går på gymnasiet men är född ett annat år får du gärna skriva det under övriga frågor i anmälan.
Pris: 1.200 kr/termin + 100 kr/år i medlemsavgift.

LS
LUKKANs skapargrupp riktar sig till alla födda 2007 och tidigare som tycker det är roligt att skapa rekvisita till teater! LS målar, skulpterar, bygger samt jobbar med olika material som kan bli aktuella inom ramen för kuliss och rekvisita. Vi ses en gång varannan vecka och under 4 timmar så hjälps vi åt att skapa den rekvisita LUKKANs teatergrupper behöver till terminens föreställningar. Välkomna alla skaparfans!
Pris: 900 kr/termin + 100 kr/år i medlemsavgift.

Vårterminen 2021 omfattar 14 träffar om 2 timmar för teaterkurserna och 6 träffar om 4 timmar för LS. I priset ingår även föreställningstillfället.

Faktura kommer i samband med bekräftelse på att du fått en plats i en av våra kurser. Medlemsavgiften betalas en gång per år och inkluderar en försäkring hos Aktiv Ungdom

Anmälan till grupperna görs Här

OBS! Vi kommer inte längre befinna oss på Fabriksgatan utan LUKKAN flyttar till ny adress. Adressen kommer snart uppdateras här på hemsidan.

Prova på teater?
Om man vill komma och prova på att vara med på en lektion måste man maila i förväg till ledaren för gruppen och fråga om det finns möjlighet!
Ledarnas mailadresser:

L1: linn@lukkan.se

L2: hanna@lukkan.se

L3: nathalie@lukkan.se

L4: molly@lukkan.se

L5: elsa@lukkan.se

L6: tilde@lukkan.se

L7: elsa@lukkan.se

L8: martin@lukkan.se

L9: sofia@lukkan.se

LG: hedvig@lukkan.se

LS: molly@lukkan.se