19 mar

Information!

Hej på er,

Följande mail har skickats ut via mail till alla medlemmar i Lukkan, men givetvis återfinns det nu även här på hemsidan!

”Hej,

Nu är våren i antågande och vi blickar framåt mot VårLukkan och SommarLukkan! Här följer lite information om det viktigaste som händer framöver och med datum att observera! Vi ber dig att läsa igenom allt noga!

Torsdagen den 20 mars kl 19:00 hälsar vi välkomna till föräldramöte på Lukkan (Studiefrämjandet, Fabriksgatan 2). På mötet kommer vi informera närmare om vårens arrangemang och det finns möjlighet att ställa frågor. Den nya styrelsen för Lukkan som valdes vid gårdagens årsmöte kommer också att presenteras.

Helgen 3-4 maj är det VårLukkan på Palladium i Malmö! Här deltar alla grupper. På lördagen den 3 maj och förmiddagen söndagen den 4 maj har vi repetitioner. Söndagen den 4 maj har vi föreställningar kl 14:00 och kl 17:00. Vi återkommer med närmare information om tider och biljettsläpp längre fram. Vi ber er dock att reservera hela dagarna.

Söndagen den 25 maj har vi bokat Mejeriet i Lund för lite längre föreställningar för de äldre grupperna. Vilka grupper som är aktuella meddelas i samband med föräldramötet den 20 mars.

Och sist men inte minst. Redan nu öppnar vi anmälan till SommarLUKKAN!

SommarLukkan äger i år rum följande veckor:

v 26 10-12 år
v 27 13-14 år
v 28 15-17 år

Som vanligt håller vi hus på Idala föreningsgård i Veberöd. Kostnad är 2 600 kr/vecka. (Syskonrabatt 300 kr).
Anmälan görs till info@lukkan.se

Väl mött!

//Lukkan”