När Idun Försvann

Teater LUKKAN presenterar “När Idun försvann” i samarbete med Uppåkra Arkeologiska Center!

För tredje året i rad har LUKKAN fått möjligheten att komma ut och spela en familjeföreställning på Uppåkra Arkeologiska Center i mitten av augusti. Precis som tidigare år är pjäsen baserad på nordisk mytologi och spelas av LUKKANs ungdomsskådespelare. Nytt för i år är att den komiska och spännande pjäsen är skriven av LUKKANs egna ledare. Ytterligare en ny sak är att vi samarbetar med Lunds dans- och musikalgymnasium och har fått nöjet att repetera i deras lokaler. 

Ni kan redan nu boka biljetter genom att fylla i formuläret nedan!

Bokningsförfrågan till biljetter: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfQlBmwhFuQayh_V8ifNMZ7ach1lWEtaqtLA_rBBOTVGlec7w/viewform?usp=sf_link 

Vi uppdaterar formuläret efter hand som föreställningar blir fullbokade. Om den föreställning du försökt boka platser till hunnit bli fullbokad innan vi ändrat i formuläret, får du ett mail om detta. 

Efter att du skickat in formuläret kommer du inom tre dagar få ett mail som bekräftar att du reserverat platser till föreställningen samt betalningsinformation. Det är först när ni betalat som ni får ut er biljett. 

När du betalat är biljetterna dina och inom några dagar kommer du få en bokningsbekräftelse på din mail. Bokningsbekräftelsen kommer vara din biljett!

Biljettpriser: 

Vuxna: 30 kr

Barn/unga 3-18 år: 20 kr

Barn 0-3: Gratis

Har du några frågor om bokningen? Maila oss på boka@lukkan.se

Vi ser fram emot att se er i publiken i augusti!