22 jun

Teater Lukkan söker ledare!

Brinner du för teater och för att lära fler att hitta sina uttryckssätt på scenen? Då kanske du är Lukkans nya ledare.

Hösten 2020 Behöver vi en ny kraft som tar över ansvaret för vår gymnasiegrupp LG. Gruppen arbetar tillsammans med ett större teaterprojekt under hela läsåret, med slutmål att spela upp en föreställning under VT 2021.

Vi söker dig som är 20 år eller äldre med bred bakgrund inom teater och scenkonst, eftergymnasial utbildning eller likvärdig relevant erfarenhet som gärna vill utveckla, och utvecklas med, denna kreativa grupp ungdomar. Viktigt är att man gemensamt skapar slutresultatet, där din utbildning och tidigare teatererfarenhet har en stor betydelse. Ett plus är om du redan tidigare jobbat som ledare med liknande gruppverksamhet, men viktigast är att du ser betydelsen av hela upplägget och vill skapa detta tillsammans med gruppen.

LG är en grupp av ambitiösa och engagerade ungdomar i gymnasieåldern som gärna vill ta stor del I utvecklingen av den egna slutproduktionen. Din uppgift blir därför att leda, stötta och hjälpa dem utvecklas på resan dit. Lukkans ledargrupp möts också på regelbunden bas under terminen och hjälps åt att stötta med tips, råd och planering kring terminerna. Ersättning utgår enligt en fast lönetrappa.

Om Lukkan

Lukkan är en ideell musikalteaterförening i Lund – Lunds Unga Konstnärer KAN. Vi bildades 1998 och har sedan dess ordnat teaterkurser för barn och unga. Idag huserar vi på Studiefrämjandet intill Lund C.

Lukkans verksamhet ska präglas av objektivitet, samarbete och respekt där alla ska kunna växa som personer. Det betyder att:

● Lukkan ska vara en trygg plats dit alla ska känna sig välkomna precis som de är.
● Vi tränar på att våga ta plats och synas men också på att låta andra synas och stötta varandra – vi lär oss leda och att följa.

Lukkan är religiöst och politiskt obunden och är medlem i paraplyorganisationen Aktiv Ungdom och följer därför deras stadgar. Sedan 2011 är vi också en del av Studiefrämjandet Lund. Du kan alltid läsa mer om Lukkan på www.lukkan.se.

Sök rollen!

Låter den här rollen intressant för dig? Om du är sugen på att söka så skicka in ett CV och ett kort personligt brev till ordförande Molly Byström via mail på molly@lukkan.se eller till info@lukkan.se. Vi ser fram emot att höra av dig!