21 okt

Uppdatering!

Goddag och hallå,

Här kommer nu äntligen en uppdatering från Lukkan. Terminen är i full gång och alla njuter av att vara på plats i lektionssalen igen. Idéerna forsar fram vilket kommer att leda till flera spännande händelser inom kort. Så håll utkik här på hemsidan för mer information!

På tal om hemsidan så kan Ni nu kika runt här för att upptäcka flertalet uppdateringar, och vi hoppas att Ni nu ska kunna få svar på de flesta av era frågor här. Missa inte heller alla roligheter som dyker upp!
Har Ni tankar och funderingar kring vår hemsida och informationen som finns här så är Ni mer än välkomna att höra av Er till webb@lukkan.se
Det mesta som Ni hittar här finns också på vår Facebook-sida, www.facebook.com/Lukkan, en sida som Ni gärna får ”Gilla” och ”Dela”. Vi vill göra Er uppmärksamma på att det är denna sida som numera är Lukkans officiella Facebook-sida, och inte ”Nya Teater Lukkan” som ej gäller längre. Därför kan det vara bra att att ta bort sin ”gillning” på den sidan.

Nästa vecka, alltså vecka 44 så är det höstlov i skolorna och även hos oss här på Lukkan. Då hoppas vi att Ni alla vilar upp er och laddar rejält inför andra delen på terminen!

Till sist så vill vi bjuda in Er föräldrar till en föräldrarträff nu på onsdag den 23 oktober klockan 19.00. Där kommer det utöver information, ledarpresentationer och frågestund självfallet att bjudas på fika.

Vi hoppas att Ni inte är alltför trötta i ögonen efter detta ofantligt långa inlägg så att Ni kan krypa upp i soffan och gömma Er från höstmörkret framför en film.

Väl mött!