19 jan

Vårterminen 2014!

Hej alla glada,

Vi hoppas att ni har haft en härlig julledighet och att julgodis har flödat i mängder.
Innan vi riktar in oss på vårterminen vill vi tacka för en helt fantastisk hösttermin som flög iväg! Vi bjöds på en spännande och väldigt läskig Spökparad, en hel bunt mysiga julavslutningar och en massa skratt och glädje i vår lektionssal.
Våra otroliga elever gör Lukkan till den fina förening den är, och vi i styrelsen och våra ledare tackar för att vi får äran att jobba med Er alla!

Nu ska vi blicka framåt mot en fartfylld vår och här kommer nu lite information om det som komma skall. Imorgon måndag, den 20 januari startar vårterminen på Lukkan och våra ledare är rastlösa och mer än redo att börja.
Till denna termin startar nu återigen gruppen L1 (4-5 år) på söndagar mellan klockan 10.00-11.00. L2 har även fått en förlängd lektion som numera äger rum mellan klockan 11.15-12.45 på söndagar. Översikt över grupper och även en uppdaterad prislista finns här på hemsidan.
Vidare så följer nu två helger som är viktiga att notera:
– Den 3-4 maj äger Lukkans stora vårföreställning VårLukkan rum. Lördagen den 3:e är det en repetitionsdag för alla elever och två föreställningar följer på söndagen den 4:e. Temat för i år är ”Drömmar”, och även i år kommer vi att befinna oss på Palladium i Malmö. Mer information kommer snart upp här på hemsidan.
– Den 24-25 maj är det dags för Lukkans andra våruppsättning, Lilla VårLukkan på Mejeriet i Lund. Här kommer inte alla Lukkans grupper vara med och uppträda, här får de grupper som vill chansen att ha lite längre framträdanden. Även här är det repdag på lördagen (den 24:e) och uppspel på söndagen (den 25:e). Mer information kommer inom kort!

Ett annat viktigt datum för våren är den söndagen den 9 mars, då är det nämligen dags för Lukkans årsmöte. Mötet startar klockan 13.00 och slutar när en styrelse har valts. Här är alla Lukkans medlemmar välkomna, här kan man påverka hur kommande års styrelse ska se ut genom att rösta på och nominera personer som man anser bör sitta i styrelsen. Lukkans nuvarande styrelse ser gärna att så många medlemmar som möjligt dyker upp för att göra sin röst hörd. En påminnelse om årsmötet kommer att dyka upp när när vi närmar oss ytterligare.
Är man osäker på hur styrelsen fungerar eller arbetar så har man möjlighet att besöka ett styrelsemöte onsdagen den 5 februari klockan 18.00 i våra lokaler på Studiefrämjandet. Här får man se hur ett möte går till och man kan även ställa frågor eller dela med sig av åsikter gällande vad styrelsen bör ta upp eller förändra. Även en påminnelse om detta möte dyker snart upp!

Sista datumet man bör notera är ett föräldramöte torsdagen den 20 mars, här kommer information om vårens uppspel, Lukkans nya styrelse kommer att presenteras och ledarna kommer att vara på plats för att presentera sig. Även här hoppas vi att alla som har möjlighet dyker upp.

Till sist så ber att slå en en kik i fliken ”Kvarglömt” här på hemsidan för att se om det kan finnas något som tillhör er. Högen med kvarglömda kläder börjar bli stor och kläderna längtar efter att få komma till sina ägare.

Det här blev ett gigantiskt inlägg med en himla massa information, vi tackar för att ni tagit er orken att läsa igenom det. Webbansvariges nyårslöfte är att bli bättre på att hålla hemsidan uppdaterad, så besök oss här så ofta ni kan för att hålla koll på vad som händer med Lukkan!

Imorgon är det alltså dags, nu åker vi!
Må väl,

/Lukkans styrelse genom Kristoffer